Totalleverandør av usterile engangstekstil til sykehus

Espe Produkter ble startet i 2004. Vi jobber med salg og utvikling av miljøvennlige produkter til helsevesen, barnehager, hotell og annen overnatting.

Kontakt oss
16.06.201710:54 Bjørn Tore Knudsen

Espe Produkter ble startet i 2004 med mål om å finne fram til unike, miljøvennlige produkter. I dag jobber vi med salg og utvikling av miljøvennlige produkter til helsevesen, redningsvesen, barnehager, hotell og annen overnatting. Vi har et bredt produktutvalg og kan tilby dere operasjonbordlaken, absorbasjonsmatter, fødelaken, stikklaken, undersøkelseslaken av, inkontinenssett, ambulanseprodukter, saneringskit, dyner puter-sengesett, vaskekluter og håndklær, dyner puter- med mer. 

MILJØVENNLIGE OG SVANEMERKEDE PRODUKTER

Våre produkter blir produsert av fornybare ressurser og flere av disse er biologisk nedbrytbare. De fleste av våre produkter er i dag miljømerket Svanen. Vårt mål er at alle våre produkter skal være produsert av fornybare ressurser og miljømerket svanen. 

KVALITET, KOMFORT OG ØKONOMI

Dette er viktige punkt, særlig innen helsevesen og barnehager. Vi tilbyr våre kunder produkter av høy kvalitet og komfort, slik at våre kunder kan gå over til engangsprodukter uten at det skal gå ut over komfort og kvalitet. Prismessig er produktene konkurransedyktige.

Bilde av seng med kladd, click to open in lightbox