Bord og barrierelaken- div. størrelser og kvaliteter

En oversikt over våre bord/ barrierelaken. Produktene består av høy kvalitet og komfort, og tilfredsstiller dagens krav til bruk på operasjonsavdelinger. Alle våre laken tilfredsstiller 13795:2011, er produsert med barrierefilm med og uten pustende egenskaper, og har absorberende evne. Lakene kan leveres med og uten løftestyrke.

08.06.201712:57 Bjørn Tore Knudsen
Formsydde stretchlaken

Våre formsydde laken er utviklet for optimal beskyttelse av seng/ bord. Lakene er pordusert på samme måte som ett ordinært stretchlaken. De er virus, bakterie og væsketette- med pustende egenskaper. Overflaten er meget myk og behagelig, og har absorberende evne. Lakene leveres i dag i tre forskjellige størrelser. Om ønskelig kan dem også leveres i andre størrelser og kvaliteter. 


Espe barriere 

Dette er vår mest miljøvennlige og komfortable alternativ innen våre barrierelaken. Espe barriere serien er biologisk nedbrytbar, og kan dermed leveres som matavfall. Barrierefilmen er virus, bakterie og væsketett- med pustende egenskaper. Overflaten består av ren viskose, som er ett meget mykt og komfortabelt materiale. Produktene er miljømerket svanen, og leveres i en rekke størrelser. 


Cellcombi Antislide og Cellcombi bordlaken

Vi har to forskjellige kvaliteter innen "Cellcombi familien". Cellcombi antislide / nummerserie 394 og Cellcombi, nummerserie 395. Begge nummerseriene er produsert av samme materialer, men materialene er satt sammen i forskjellige rekkefølger.
Cellcombi antislide / nummerserie 394 er for dem som har behov for ekstra høy friksjon på bordlakene. Samtidig fungerer disse på en slik måte at forflytningslakene vil fungere svært godt til forflytning. 
Cellcombi bordlaken / nummerserie 395 er ett noe rimeligere alternativ. Dette er ett produkt vi anbefaler for avdelinger som ønsker ett laken som tåler løft/ forflytning, men har ikke behov for høy friksjon. 

Andre størrelser og kvaliteter

Om dere ikke finner den kvaliteten eller størrelsen dere er på leting etter, ta kontakt så vil vi være behjelpelige med å finne fram til det korrekte for dere. Vi har tilgang på en rekke forskjellige materialer, og kan derfor levere også andre kvaliteter om behover skulle være der. 

Bilde av fire bordlaken som er brettet, slik dem ligger i eskene. , click to open in lightbox