Fødelaken

Espe Produkter AS leverer en rekke kvaliteter og størrelser innen engangs fødelaken. Vi har avtale på levering av disse lakene, til sykehus i hele Norge.

06.06.201714:48 Bjørn Tore Knudsen

Våre fødelaken har vært i bruk på fødeavdelinger siden 2007, og er spesielt utviklet for bruk på disse avdelingene. Utviklingen er gjort i samarbeid med fødeavdelinger, og vi har derfor produkter som tilfredsstiller fødeavdelingers krav om komfort, kvalitet og ikke minst pris. Vi benytter oss ikke av kjemiske tilsetninger i våre produkter, som superabsorbenter. De fleste produktene vi tilbyr våre kunder er i dag miljømerket svanen, og inneholder en høy andel fornybare ressurser. 
Vi kan tilby fødelaken med og uten strikk (Formsydd) for feste til seng. Begge har absorberende evne og barrierefilm. Lakene som er formsydd (Strikk i, som vanlig stretchlaken) er meget enkle å re opp med. Det tar kun få sekund for en person å re opp alene, og samme for å ta av sengen etter en fødsel.
I løpet av sommeren kommer vi med en type fødelaken som er videreutviklet fra de formsydde strech lakene våre.    KONTAKT OSS:

, click to open in lightbox